corona louwers care clinics

Corona

Lieve klanten,

We mogen starten! De gevolgen voor de (lopende) afspraken en openingstijden lees je hieronder. Verderop worden de veiligheidsmaatregelen beschreven die we genomen hebben naar aanleiding van het RIVM protocol.

 1. Alle afspraken gaan vanaf nu door zoals deze al gepland staan. Mits je geen Corona gerelateerde klachten hebt en de afgelopen 2 weken niet in contact bent geweest met iemand met Corona gerelateerde klachten. Mocht dit wel het geval zijn, laat dit dan indien mogelijk minimaal 24 uur voor de geplande afspraak weten. Bij voorkeur door het sturen van een bericht/app.
 2. Klanten waarvan een afspraak is komen te vervallen en waarvoor nog geen nieuwe afspraak of vervolgafspraak gepland staat, mogen mij een bericht/app sturen met het verzoek een afspraak te plannen. Graag direct de voorkeursdagen en -tijden daarbij vermelden, zodat ik mijn agenda daarop kan afstemmen. Ik moet hierbij vermelden dat mijn agenda reeds erg ver in voren volgepland staat, waardoor het niet altijd mogelijk is om op korte termijn een nieuwe afspraak te plannen. Mijn excuses daarvoor.

De openingstijden zijn in als volgt:

Ma-Di-Do-Vr:
9:00 tot 14:00 en van 15:00 tot 18:00
Wo:
9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00

Veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van RIVM Protocol

Natuurlijk werken we volgens de protocollen van het RIVM. Lees onderstaande informatie daarom goed door om te weten welke gevolgen dit heeft.

 • Wees eerlijk over je gezondheidstoestand;
 • Desinfecteer bij binnenkomst je handen. Doe dit ook wanneer je de salon verlaat;
 • Desinfecteer je handen nadat je hebt moeten niezen of je neus hebt moeten snuiten. Voor handalcohol wordt gezorgd!
 • Raak klinken, toonbank en andere zaken zo min mogelijk aan;
 • Neem bij een permanente make-up behandeling zelf 2 badlakens mee. Deze dienen na de behandeling weer mee naar huis genomen te worden;
 • Voor korte behandelingen, zoals epileren of harsen hoef je zelf niets mee te nemen. Wij zorgen hierbij voor de juiste hygiënemaatregelen;
 • Kom alleen naar de salon. Er mag niet meer dan 1 persoon in de wachtkamer zitten;
 • Volg de instructies zoals je deze bij binnenkomst aan zult treffen;
 • Bij iedere behandeling draag ik beschermingsmiddelen. Wil je zelf gebruik maken van een mondkapje, dan kun je deze voor € 1,50 kopen in de salon.

Deze maatregelen neem ik om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige manier naar de salon kan komen en weer kan genieten van de behandelingen. Ik reken hiervoor op je begrip.